Στην τάντρα ο θεραπευόμενος ακολουθεί την θεραπεύτρια με εμπιστοσύνη. Αποδέξου την επιθυμία, αγκάλιασε αυτό που αισθάνεσαι, αποδέξου. Κινήσου αλλά μέσα από βαθιά ευαισθησία, με επίγνωση και αγάπη.

Καθώς ο άνθρωπος εκπαιδεύεται στη φιλοσοφία και πρακτική της Τάντρα και αναγνωρίζουμε ότι όλοι μας είμαστε πλήρεις, όλη η σύγκρουση εξανεμίζεται. Σε κάθε άντρα και γυναίκα περιέχεται αρσενική, αλλά και θηλυκή ενέργεια. Όλοι μας βρισκόμαστε σε σύμπνοια. Κάθε τι που χρειαζόμαστε για να είμαστε πλήρεις βρίσκεται μέσα μας αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αναγνωρίσουμε. Αυτή είναι η προσέγγιση της Τάντρα. Σε όλες τις πρακτικές της Τάντρα εμπεριέχεται η αρχή της μεταμόρφωσης. Ο νους θα πρέπει να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο σε μια κατάσταση χαράς και γαλήνης. Αντί να ακολουθούμε τα οικεία μας πρότυπα προσκόλλησης… Αφήνουμε την αλήθεια μέσα μας να εκφραστεί.

Η Τάντρα λέει μην προσπαθείς να αποφύγεις τον εαυτό σου. Δεν μπορείς να ξεφύγεις από τίποτα. Ο μοναδικός τρόπος για να υπερβείς είναι να περάσεις μέσα από αυτό. Μην πολεμάς, αποδέξου τη φύση για να την υπερβείς.

Η Τάντρα είναι μια αρχαία σχολή που επικεντρώνεται στο σώμα και πώς μπορείτε να απελευθερώσετε την ενέργεια. Ο ταντρικός πιστεύει ότι πρέπει να μπορέσετε να συνδυάσετε την αισθησιακή πνευματική θετική ενέργεια με τη φυσική για να είστε πραγματικά ευτυχισμένοι ή αλλιώς θα αισθανόσαστε ενοχή όταν έρχονται σε σας οι φυσικές παρορμήσεις του κανονικού κόσμου.

Η Τάντρα δεν είναι κάτι που πρέπει να εμπεριέχει την ντροπή/ενοχή και δεν σχετίζεται με το σεξ. Εντούτοις, μπορεί να αυξήσει την ευχαρίστηση και το αισθησιακό σας επίπεδο ενέργειας, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να μάθουν μέσω αυτής της φιλοσοφίας χωρίς να κάνουν σεξ.

Θα μάθετε και να νιώσετε πώς να ζήσετε μια ζωή με άνευ όρων αγάπη, ενεργειακά χαλαροί και χωρίς στρες στο νου/ μυαλό, αισθησιακά ικανοποιημένοι, θετική συμπεριφορά, σωματικά και ψυχολογικά επουλωμένοι, καθαρά πνευματική εμπειρία, θετική ενεργειακό επίπεδο, έλεγχος της σεξουαλικής δημιουργικής ενέργειας και συναίσθησης.

Κόστος Συνεδρίας:
60' Λεπτά | 80€
90' Λεπτά | 100€
120' Λεπτά | 120€