Στηρίζεται σε μια παράδοση εκατοντάδων ετών. Μεταδόθηκε επακριβώς με μυστικότητα από Σαμανούς θεραπευτές. To massage lomi-lomi, συνδυάζει τεχνικές ανατρίψεων με τον πήχη, τις παλάμες και τα δάχτυλα. Οι ανατρίψεις μπορούν να γίνουν σε μεγάλη έκταση του κορμού, ρυθμικά και σαρωτικά γι’ αυτό και παρομοιάζονται με θαλασσινά κύματα. Σκοπός τους είναι να ξεμπλοκάρει η ροή ενέργειας προς τα τσάκρας. Άλλο χαρακτηριστικό της τεχνικής του lomi-lomi είναι ότι μπορεί να πραγματοποιείται μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος ταυτόχρονα. Με αυτό επιτυγχάνεται συνολική χαλάρωση του σώματος και καλύτερη ροή της κυκλοφορίας του αίματος. Το lomi-lomi μπορεί να τονώσει το ανοσοποιητικό σύστημα, το μυϊκό, το λεμφικό και το νευρικό. Με τις αρμονικές κινήσεις που θυμίζουν κύμα αποτελεί ένα ταξίδι προς την ευεξία και την αναζωογόνηση. Το Lomi-Lomi είναι η ιερή εργασία που εκτελείται με την ανοιχτή καρδιά του Aloha, (άνευ όρων αγάπη) της οποίας η βαθύτερη έννοια είναι «η χαρούμενη κατανομή της ενέργειας στο παρόν».

Σύμφωνα με τους παλιούς kahunas (ιερείς Σαμάνοι της Χαβάης), η κατοχή του Πνεύματος του Aloha ήταν ένας τρόπος να στείλουν και να λάβουν θετική ενέργεια ώστε να ζουν αρμονικά. μια ουσιαστική επικοινωνία με την νοημοσύνη του σώματος, του νου και του εσώτερου εαυτού με την απλότητα και την πληρότητα της αφής.

Εργαζόμαστε με το «mana» (ενέργεια) της ψυχής και του πνεύματος ενός ατόμου εξισορροπώντας την ενέργεια στο ίδιο το σώμα. Το Lomi-Lomi προσφέρει μια σειρά ευρέων οφέλη που επιδρά σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό), της ανθρώπινης ύπαρξης.

Κόστος Συνεδρίας:
60' Λεπτά | 80€
90' Λεπτά | 100€
120' Λεπτά | 120€