Το Body to Body Massage είναι μασάζ σώμα με σώμα.
Κατά την διάρκεια της διαδικασίας Body to Body Massage, ο μασέζ με το σώμα του, έρχεται σε επαφή με τα ενεργειακά σημεία του 2ου ατόμου και ως αποτέλεσμα έχει την ανταλλαγή της θετικής ενέργειας.

Έχετε φανταστεί ποτέ ότι ολόκληρο το σώμα σας συμμετέχει σε ένα μασάζ; Λοιπόν, αυτό είναι βασικά που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός μασάζ Body to Body Massage. Ολόκληρο το σώμα σας βοηθά να δημιουργήσετε μια εμπειρία μασάζ που είναι συνήθως αξέχαστη, επειδή όχι μόνο μειώνει το άγχος αλλά και ξεκλειδώνει τις πόρτες στην σωματική ευχαρίστηση που νομίζατε ότι δεν υπήρχε ποτέ...

Ο πελάτης μπορεί να επικεντρωθεί στα δικά του συναισθήματα, ψυχικά και σωματικά.

Κατά την διάρκεια του Body to Body Massage νιώθετε το σώμα σας πιο ανάλαφρο καθώς η έλλειψη βαρύτητας γίνεται πλέον αισθητή. Εν τω μεταξύ, η διαδικασία μασάζ Body to Body είναι ένας αισθητός συνδυασμός αθλητικού ελέγχου σώματος, σκόπιμης αφής, σωματικής και αισθησιακής ολίσθησης, ιερών τεχνικών ταντρικής, που συνδυάζονται με συστηματικό τρόπο και δημιουργούν μια οικεία εμπειρία.

Ένα σημαντικό μέρος ενός μασάζ Body to Body είναι η επικοινωνία. Καθώς ο μασέρ κάνει τη μαγεία, πρέπει να τηρεί τις απαντήσεις του παραλήπτη. Για να απολαύσετε πιο οικεία σύνδεση και ικανοποίηση κατά τη διάρκεια ενός μασάζ Body to Body, η λεκτική επικοινωνία, η επαφή με τα μάτια και άλλες μη λεκτικές επικοινωνίες είναι σημαντικές. Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια του Body to Body Massage δεν επακολουθεί ερωτική πράξη. Μετά το μασάζ…

Στο τέλος μιας συνεδρίασης μασάζ Body to Body, υπάρχει πάντα μια αρμονική ισορροπία μεταξύ του σώματος και του νου. Ένα παράθυρο αυτοανακάλυψης (σε αισθησιακό και πνευματικό επίπεδο) ανοίγει, για να σας επιτρέψει να απολαύσετε μια καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ζωή. Ελάτε να νιώσετε και εσείς Θεά / Θεός μέσα από μια θεραπεία για γυναίκες και άνδρες!

Κόστος Συνεδρίας:
60' Λεπτά | 80€
90' Λεπτά | 100€
120' Λεπτά | 120€