Σας καλωσορίζουμε στη σελίδα του diamonds massage όπου υλοποιήθηκε για εσάς μέσα από την επικοινωνία και την άμεση συνεργασία της Τέα με τους ανθρώπους/ πελάτες/ φίλους/ συνεργάτες που μου μετέφεραν τις ανάγκες τους μέσα σε αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Μας ενέπνευσαν και μας έδωσαν σημαντικούς λόγους ώστε να δημιουργηθεί για εσάς αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη.

Η δημιουργία αυτής της ομάδας και των υπηρεσιών της πραγματοποιήθηκε μετά από συνεχόμενη επικοινωνία μαζί σας και ακούγοντας τις πραγματικές σας ανάγκες δημιουργήθηκε όλο αυτό για εσάς μαζί με εσάς. Η φιλοσοφία μας έχει προτεραιότητα τον άνθρωπο, την φροντίδα, τις πραγματικές υπηρεσίες, ακούμε προσεκτικά και συνδεόμαστε μαζί σας όχι μόνο τεχνικά αλλά και σε ανθρώπινο επίπεδο γιατί αυτό έχουμε όλοι ανάγκη. Βλέπουμε τον καθέναν ως θεραπευόμενο και όχι ως πελάτη, που μας εμπιστεύεται το σώμα του και τον πολύτιμο χρόνο του. Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε παραμένουν απόλυτα προσηλωμένες σε αυτή την αξία. Η ομάδα μας προσηλωμένη και με βαθιά ευθύνη και αγάπη ως προς τον άνθρωπο και τις ανάγκες του δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και τις υπηρεσίες μας αγκαλιάζοντας σας ως οντότητες που έχουν ανάγκη από φροντίδα, υποστήριξη, θαλπωρή ,ζεστασιά αγάπη, όμορφη επικοινωνία, αφουγκραζόμαστε και αισθανόμαστε βαθιά κάθε σωματική αλλά και ψυχική ανάγκη των ανθρώπων και είμαστε στη διάθεσή σας να σας δώσουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από την καρδιά. Οι αξίες και οι γνώσεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας διατρέχουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα των ποιοτικών υπηρεσιών μας. Το άγγιγμα λειτουργεί σα θεραπεία, καθώς μειώνει το στρες και μας οδηγεί σε ψυχολογική και σωματική χαλάρωση.

Λαμβάνοντας υπόψη μας ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα αλλά και ψυχή, πνεύμα, νους εργαζόμαστε ολιστικά και συνδεόμαστε μαζί σας ώστε το αποτέλεσμα να λειτουργεί πολυεπίπεδα και όχι μόνο στο σώμα. Αν και για πολλά χρόνια, η μάλαξη θεωρούνταν ένα είδος πολυτελείας, στις μέρες μας όλο και περισσότερο φαίνεται να γίνεται ανάγκη, καθώς προσφέρει μοναδικές ιδιότητες όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη ψυχή στο νου κ στο πνεύμα. Θεωρείται ένα είδος ψυχοθεραπείας, καθώς μετά από τη συνεδρία ή έντονη ευφορία και το άδειασμα είναι κυρίαρχο συναίσθημα.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζετε μας εμπιστεύεστε και μας κάνετε ακόμα καλύτερους.