Το μασάζ για ζευγάρια δεν έχει οφέλη μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά.
Η απελευθέρωση ενδορφινών όχι μόνο μας κάνει να μην πονάμε αλλά μας κάνει να αισθανόμαστε και χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Αυτό το συναίσθημα μπορούμε να το μοιραστούμε με τον σύντροφό μας και να γίνει μια ωραία συνήθεια που θα μας φέρει πιο κοντά. Μασάζ για δύο λοιπόν!!!

Έρευνες που έχουν γίνει σε ζευγάρια διαφόρων ηλικιών έχουν δείξει ότι όταν μοιράζονται διάφορες δραστηριότητες μαζί (χόμπι, ταξίδια, χορό, μασάζ ζευγαριών κ.λ.π.), καταλήγουν να συνδέονται ακόμα περισσότερο τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά. Το Ρομαντικό μασάζ για ζευγάρια είναι η τέλεια ευκαιρία για να γνωρίσει ο σύντροφος τα πλεονεκτήματα του μασάζ, έστω και αν είναι η πρώτη του φορά. Βοηθάμε ζευγάρια να ξαναβρούν την επαφή μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα!!! Είναι challenge. Αποκτήστε νέες τεχνικές για να εμβαθύνετε το πάθος σας… Εμείς θα σας εμπνεύσουμε και θα σας καθοδηγήσουμε απλά εμπιστευτείτε μας... Ανακαλύψτε το... ένας μαγικός κόσμος αισθήσεων μόλις άνοιξε μπροστά σας... όλα με μια υγιή αίσθηση περιπέτειας, ενθουσιασμού και διασκέδασης. Η απελευθέρωση είναι η απόλυτη δύναμη και αυτή η απίστευτα αισθησιακή μορφή τέχνης είναι αντίθετη με οτιδήποτε έχετε βιώσει ή ακόμα φανταστεί.

Χαιρόμαστε που είμαστε ο οδηγός σας σε ένα ταξίδι εξερεύνησης και ευχαρίστησης. Είστε έτοιμοι να αφήσετε εντελώς τον έλεγχο και να παραδοθείτε στην ευδαιμονία;
Κάντε λοιπόν ένα δώρο στον σύντροφό σας και εσάς και χαλαρώστε στα χέρια των ειδικών.

Κόστος Συνεδρίας:
60' Λεπτά / 120€