Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γυναίκα έχει να αντιμετωπίσει αλλαγές στο αναπνευστικό, το μυοσκέλετικο και το ενδοκρινικό της σύστημα. Το κέντρο βάρους μετατοπίζεται πρόσθια η μάζα του σώματος αυξάνεται και η βάση στήριξης μεγαλώνει.

Όλα τα παραπάνω έχουν ως επακόλουθο η έγκυος να αντιμετωπίζει προβλήματα, και να μην είναι λειτουργική στην εργασία ή τις καθημερινές δραστηριότητες. Γι αυτούς τους λόγους κάθε μελλοντική μητέρα θα πρέπει να φροντίζει το σώμα της, για να μπορέσει να απολαύσει την ωραιότερη περίοδος της ζωής της.

Η προγεννητική μάλαξη χαλαρώνει τους μυς και ενδείκνυται σε όλες τις εγκύους που έχουν ομαλή εγκυμοσύνη ενώ έχουν συμβουλευτεί και τον γιατρό τους.

Συνίσταται από τον 4ο μήνα της κύησης και μετά, ενώ εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα έκτος από την περιοχή της κοιλιάς. Για μια πραγματικά ξεχωριστή και απολαυστική εμπειρία είναι απαραίτητη η προετοιμασία του περιβάλλοντος. Ο χώρος θα πρέπει να είναι ζεστός, ήρεμος και με χαμηλό φωτισμό. Η εφαρμογή της μάλαξης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορούν να γίνει σε ύπτια ή σε πλάγια θέση και με τη χρήση ειδικών βοηθημάτων όπως μαξιλαριών αναλόγως το στάδιο της εγκυμοσύνης.

Κόστος Συνεδρίας:
60' Λεπτά / 60€
90' Λεπτά / 80€
120' Λεπτά / 100€