Τέα

Η Τέα είναι ολιστική ενεργειακή θεραπεύτρια, ασχολείται επαγγελματικά με την τέχνη του μασάζ τα τελευταία 4 χρόνια αλλά και με τις εναλλακτικές θεραπείες, βελονισμό, αυτογνωσία, ομαδικές θεραπείες, βαθιά χαλάρωση και ύπνωση, διαλογισμό, τεχνικές αναπνοών, προσεγγίζοντας το άτομο ολιστικά και πολυεπίπεδα. Σεμινάρια και μετεκπαίδευση στη μάλαξη και σε θεραπείες spa. Διαρκώς εκπαιδεύεται σε σύγχρονες πρακτικές ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο χώρο της χειρομάλαξης.

Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η ολιστική προσέγγιση γιατί δουλεύει ταυτόχρονα πάνω στο άτομο σε σωματικό επίπεδο αλλά και στο ενεργειακό του πεδίο. Είναι επαγγελματίας εναλλακτική θεραπεύτρια που ειδικεύεται στην ενεργειακή ταντρική διδασκαλία και φιλοσοφία καθώς και σε ειδικές συνεδρίες σε αμΕΑ, άτομα με σύνδρομα down, κακοποιημένες γυναίκες, άτομα και ζευγάρια που θέλουν να ανακαλύψουν την σεξουαλικότητα τους. Το πάθος της Τέας είναι να προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν την αληθινή τους φύση μέσω της τάντρα ως έναν τρόπο να μεταμορφωθεί και να θεραπευτεί σε πολλούς τομείς της ζωής.

Οι συνεδρίες μου μπορεί να περιλαμβάνουν τη δύναμη της ταντικής αναπνοής, το μασάζ ταντρά, τον διαλογισμό, τις συνειδητές έρευνες και την καθοδήγηση, μεταξύ άλλων πρακτικών και συνδυασμό διαφόρων συστημάτων.

Ναόµι

Η Νάομι διαθέτει εμπειρία στο χώρο καθώς έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις SPA εξασκώντας την τέχνη του μασάζ καθώς και ξεχωριστά σεμινάρια με βεντούζες, μάλαξη κυτταρίτιδας, sport massage, relaxing massage, μασάζ τέσσερα χέρια, μασάζ σε γυναίκες μασάζ σε ζευγάρια, ινδικό μασάζ κεφαλής,

Η Ναόμι προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες χαλάρωσης και ενεργοποίησης του σώματος με Αγάπη και Φροντίδα στις Ανάγκες σας. Η μαγεία τώρα ξεκινά!!! Απλά αφεθείτε στα χέρια της.

Join our Team

Αναζητούμε Νέα Διαμάντια να πλαισιώσουν την ομάδα μας!

Εργασία στο χώρο της μάλαξης κατ'οίκον στην Αθήνα, με ή χωρίς προϋπηρεσία, με υψηλές αποδοχές και ελεύθερο ωράριο. Δωρεάν εκπαίδευση και life coaching από ειδικό θεραπευτή/ ψυχολόγο. Προοπτικές εξέλιξης.